Cautare

2260 de rezultate pentru "sorin stefanescu" (3.00 secunde)
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
"In acest moment, in comunitatea europeana se discuta doar despre posibilitatea ca actiunile de control efectuate de stat sa fie platite de la 1 ianuarie 2007", a declarat, pentru NewsIn, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
El a mai spus ca, indiferent ce s-ar intampla la Congresul din 10 decembrie, "Sorin Oprescu ramane prietenul si colegul" sau, iar pe Iliescu il va apara de atacurile unora dintre pesedisti.
Desi deocamdata nu stie exact ce anume a declarat Corneliu Vadim Tudor in Parlament, Mircea Basescu a spus ca, pentru orice eventualitate, a luat legatura cu avocatul Sorin Calafus.
Intr-o sedinta in care numarul participantilor nici nu a mai fost anuntat, social-democratul Sorin Oprescu a inceput citirea documentului redactat de PSD. ... "A distrus sistemul" Senatorul PSD Sorin Oprescu a avut insa o alta opinie privind situatia lui Nicolaescu.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a infirmat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, informatiile conform carora ar fi fost declansata o campanie de strangere de semnaturi in favoarea candidaturii ca independent a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.
PSD il va sustine pe Sorin Oprescu la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei daca acesta va ajunge in turul al doilea impotriva unui reprezentant al PNL sau al PDL, a anuntat, miercuri, la Brasov, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca refuza sa intre intr-un schimb de replici cu presedintele Traian Basescu. ... Nu am sa mai fac niciun fel de comentarii legat de asertiunile facute de domnul presedinte ", a afirmat Sorin Oprescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat ca nu va vota cu Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, este mai "original".
Deputatul PD-L Sorin Paveliu a solicitat, marti, premierului Calin Popescu-Tariceanu, sa infiinteze comisia pentru acreditarea spitalelor, conform hotararii de guvern adoptate in 2006, in caz contrar PDL urmand sa depuna in toamna o motiune simpla pe aceasta tema.
Crin Antonescu, vicepresedintele PNL si-a lansat miercuri candidatura pentru colegiul senatorial 2 din sectorul 1, la o cafenea din Piata Dorobanti, alaturi de echipa de campanie si de sustinatorii sai politici, Sorin Oprescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman.
De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
In eventualitatea in care primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va inscrie in cursa electorala, Traian Basescu ar obtine 34,3% din voturile alegatorilor, fiind urmat de Mircea Geoana, cu 22,1%, Crin Antonescu (18,2%), Sorin Oprescu (doar 9%), CV.Tudor (8,1%) si principele Radu (5,3%).
A fost interesant, in acest context, de aflat ce parere are si unul dintre mangaliotii usor "trasi pe dreapta" de conducerea organizatiei, daca il va sustine pe liberalul care a anuntat ca este interesat de preluarea sefiei PNL Mangalia - este vorba despre consilierul local Sorin Andrei - sau daca va candida chiar el, interlocutorul nostru fiind Mircea Diaconu (foto).
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sambata seara, la Realitatea TV, ca ia in calcul foarte serios candidatura la Presedintie si ca, daca va candida, o va face din postura de independent, iar o eventuala decizie va fi anuntata in cateva saptamani.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile PSD, iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu.
google-analytics.com